+358 40 5959 782 carita.kilpinen@ckv.fi

KOLMEN VAIHEEN PROSESSI

VALITSE SOPIVIN HINTATILAA KOTISIVUT

Ennen aloitusta tarvitsen sinulta seuraavat asiat.

KUVAT & GRAFIIKAT

Kuvat ja grafiikat, joita toivot sivustolla käytettävän. Max. 10 kuvaa joista valitaan sopivimmat.

VINKKI: Kuvien laatuun kannattaa panostaa. Hyviä kuvia löytyy maksullisista kuvapankeista. Ilmaisiakin kuvapankkeja löytyy, kuten Pixabay. Varmista kuitenkin aina että kuvia saa käyttää vapaasti kaupallisiin tarkoituksiin.

LOGO ja visuaaliset tyyli ohjeet. Jos on.

i

TEKSTIT

Tiedot jotka toivot sivustoltasi löytyvän. Vähintään lyhyt yrityskuvaus, kilpailuetusi, tuotteet, palvelut, yhteystiedot ja aukioloajat.

VINKKI: Kirjoittaessasi kannattaa luoda ensin miellekartta tekstin sisällöstä. Mitkä ovat tiivistetysti asiat jotka asiakkaasi tulee tietää? Muista että valitsemillasi kuvilla voit vahvistaa tai jatkaa sitä mitä haluat asiakkaallesi toiminnastasi viestittää.

OSOITE & SOME

Verkko-osoite (URL) toive tai olemassa olevan osoitteen hallinta-avaimet. Jos sinulla on olemassa oleva verkko-osoite niin saat tämän hallinta-avaimet nykyiseltä webhotelpalvelun tarjoajaltasi kirjallisesti niitä pyytämällä.

SOME kanavien osoitteet & ID numerot.

Mahdolliset API avaimet, kuten Google API ja Mailchimp API.

Sivuston suunnittelu ja toteutus.

Vaihe 1. VAHVAT PERUSTUKSET

Sinulle avataan webhotelli toivomallasi osoitteella tai jo olemassa oleva sivustosi siirretään uudelle modernille ja Suomalaiselle palvelimelle. Luodaan tarvittavat tietokannat sekä suoritetaan mm. WordPress, sekä sivupohjan asennus.

l

Vaihe 2. SUUNNITTELU JA TOTEUTUS

Sivuston sisältö, ulkoasu ja tunnelma suunnitellaan ja toteutetaan lähettämiesi aineistojen pohjalta. Sivustoon liitetään toivotut SOME kanavat, API avaimet ja lisätään toivotut toiminnot sekä ominaisuudet. Tässä vaiheessa saat sivuston tarkistettavaksesi ja voimme sitä vielä hioa tarvittaessa.

Vaihe 3. OPTIMOINTI JA TESTAUS

Kun olet hyväksynyt sivuston, suoritan kaikki optimoinnit loppuun. Tarkistan mobiilitoimivuuden ja optimoinnit. Liitän sivustoon tarvittaessa hakusanoja, sekä Googlen Analytics palvelun. Tarkistan sivuston toimivuuden selaimissa ja siivoan kaiken rakennusvaiheessa kertyneen palvelimelta pois.

Sivusi on nyt valmis julkaistavaksi!

p

Saat uudesta sivustostasi suurimman hyödyn kun otat sen aktiiviseksi osaksi rutiinejasi ja markkinointiasi.

Kaikki verkkosivuasiakkaani saavat kattavan tietopaketin toimista joita voi ja kannattaa tehdä maksimaalisen näkyvyyden varmistamiseksi.

s

Muistathan pitää sivustosi päivitykset aina ajantasalla.

Päivityksien laiminlyönti ei vain altista sivustoasi haittaohjelmille ja hakkereille jotka jatkuvasti haistelevat heikkouksia verkossa, mutta se myös huonontaa hakukonenäkyvyyttäsi merkittävästi.

ONKO AIKA KORTILLA?

Tarjoan lisäpalveluna sivustojen ylläpitoa.
10€ kk varmistat että sivustosi kannalta tärkeät turvapäivitykset ja sisältö ovat aina ajantasalla.