+358 40 5959 782 carita.kilpinen@ckv.fi

JOS ME TEEMME SIITÄ SELLAISEN.

”Elämässä on uskallettava heittäytyä. Rikkoa totutut toimintamallit ja heittää jämähtäneet ajattelutavat romukoppaan.”

Allekirjoitan joka sanan. Oli mielenkiintoista ja avartavaa seurata Nurmijärven kunnallisvaalipaneelia. Siinä peräänkuulutettiin moninaisia markkinointitoimenpiteitä kuntamme vetovoimaisuuden parantamiseksi. Kuitenkin näin alan ammattilaisen korvaan kuulosti hieman siltä että laajan käsitteen takana olevan asian konkretia ei ole kaikille ihan selvää. On helppo peräänkuuluttaa markkinointia ja siihen saa myös helposti upotettua valtavia summia rahaa, mutta ilman selkeää suunnitelmaa ja tarvittavaa osaamista toimet jäävät tehottomiksi.

Markkinointi on kestävyys laji.

Oikotietä onneen ei ole. Näkyvyyden saavuttaminen ja imagon rakentaminen vaatii jatkuvaa ja pitkäjänteistä työtä. Ja mitä useampi kanava toistaa viestiä sitä tehokkaammin saavutamme tavoitteemme. 

Tähdätään korkealle.

Tavoitteena että jokaisen kunnassa toimivan yrityksen kotisivuilta löytyisi kampanja logo joka ohjaa liikennettä yhteiselle yhteisösivuille. Konreettinen teko  joka näkyy lopulta kaikkien viivan alla, sekä kasvuna.

Yksi yhteinen brändi: NURMIJÄRVI.

Tiimissä on voimaa! Hyvinvoivassa ja yhteen hiileen puhaltavassa yhteisössä on mukavampi toimia ja se houkuttelee liittymään mukaan. 

Pyörää ei tarvitse keksiä joka kerta uudelleen. Meillä on olemassa kaikki tarvittavat työkalut, nyt on vain kyse olemassa olevien resurssien käytöstä mahdollisimman tehokkaalla tavalla. MUTTA, menestyksen saavuttamiseen tarvitaan meitä kaikkia. Tarjoan jokaiselle konkreettista ja kustannustehokasta tapaa tehdä merkittävä asia oman yrityksen näkyvyyden sekä kuntamme vetovoiman kehittämisessä. Kunta on luonut meille hyvän pohjan ja työkalut. Otetaan ne nyt tehokkaaseen käyttöön.

lisää logo sivuillesi ja ohjaa liikennettä yhteisösivuille.

Lisäämällä ”Nurmijärvi on ilmiö” logon sivuillesi osoitat tukesi ja saat samalla omalle yrityksellesi/yhteisöllesi/tapahtumallesi lisää näkyvyyttä. Olet mukana viemässä viestiä hyvinvoivasta, innovatiivisesta ja vakaasta yhteisöstä. Kampanjalla on olemassa oma sivustonsa, jota olisi mahdollista kehittää toiminnallisempaan suuntaan kuin mitä se on nyt. Kuva ja kannatusteksti ohjataan linkittymään kampanjan, jonne voidaan lisätä jokainen mukana oleva yritys ja yhteisö. Kampanjan sivua kehitetään ja kasvatetaan, optimointia pidetään yllä ja näin yritykset saavat arvokasta näkyvyyttä. Mitä enemmän toimijoita sitä suurempi on myös yhteinen hyöty.

Kerro miksi nurmijärvellä on hyvä olla ja yrittää.

Minkälaisen Nurmijärvi ilmiön takana sinä haluat seistä? Mikä Nurmijärvellä on hyvää? Miksi Nurmijärvellä on hyvä yrittää? 

Nurmijärvi on ilmiö – sivulle kerätään asioita toimijoiden itsensä kertomana mikä tekee Nurmijärvestä elinvoimaisen, vetovoimaisen ja kannattavan paikan elää ja yrittää. Jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa siihen minkälaisena paikkana Nurmijärvi nähdään.

CKV.fi on mukana kehittämässä Nurmijärven vetovoimaisuutta, ole sinäkin.